Galerie kořenek k zakoupení

Kořenky
       Kořenky č. 1

Sada obsahuje 16 kořenek, které jsou uloženy v dřevěném otočném stojanu. Kořenky jsou ze skla a jsou opatřeny pochromovaným uzávěrem a plastovým sypátkem. Objem kořenky je 80 ml. Sada je vhodná i jako dárek.




       Kořenky č. 2
Kořenky

Otočný dřevěný stojánek na kořenky, výška 30 cm, držáky kořenek z nerez oceli. Kořenky jsou včetně koření (nejčastěji oregano, rozmarýn, bazalka, skořice, chilli, černý pepř, kari, koriandr, bobkový list, česnek, petržel...).Nápisy na kořenkách v angličtině.



Kořenky č. 3
Kořenky

Polička na kořenky DÓZY SKLO 2 DŘEVĚNÉ POLIČKY PROVENCE Rozměr poličky na kořenky: 33X19X13,5CM
 


Kořenky č. 4

Kořenky

Kořenky do kuchyně určené pro nejnáročnější zákazníky. Masivní bukové dřevo a prvotřídní zpracování z ní dělá sen každého milovníka vaření. Kořenky jsou uložené ve třech patrech a zapadají do přesně vyfrézovaných otvorů. Díky tomuto řešení je zachován jednoduchý, čistý design poličky a zároveň je zajištěno bezpečné upevnění skleněných dóz.

Kořenky jsou vyrobeny z kvalitního skla a mají objem 120 ml. Součástí balení je polička, 18 ks skleněných kořenek a 20 ks polepek s názvy koření, ze kterých si můžete vybrat ty, které chcete použít.

Dárkové poukazy - vzory a šablony zdarma

Dárkové poukazy

Pozvánky na oslavu narozenin - vzory, ke stažení a vytisknutí